Cea mai excelentă melodie rromânească a tuturor timpurilor

Corina si Dorian - Nimeni altcineva

Corina este un artist desăvârșit. Corina este aceea extraordinară cântătoare (sau cântăreață?) care umbla cu maimuța înfuriată (a se citi Munky Funky) și se dădea cu Autobronzant prin locurile esențiale. Acum Corina a scos o nouă piesă, cea mai nouă, cea mai capodoperă a muzicii românești contemporane. Cum cine? Nimeni altcineva decât Corina. Pun pariu că generațiile viitoare o vor studia în cărțile de muzică.
Ce videoclip, ce melodie, dar mai ales ce versuri… ce mai… o adevărată capodoperă, dacă aș putea numi capodoperă o manea anostă fără pic de sens, cu un videoclip oribil, un Dorian Popa cocalar (și la fel de oribil) și niște versuri scrise de un… nu știu, găsiți voi un sinonim pentru retard.
I-auziți ce versuri geniale debitează retardelul ăsta de textier… în afară de refrenul cu “nimeni altcineva n-are iubire așa de mare ca a ta”:

Doar tu ma ții în transa toate nopțili
și-mi pierd mințili
Ma faci sa uit sa-l pun pe ‘e’ in loc de ‘i’

Sigur nu v-ați gândit niciunul la așa ceva.. inculților! Habar n-aveți ce-i aia muzică adevărată.
PS: Pentru cei cu deficit de ironie: excelent este adjectiv fără grad de comparație. Titlul articolului este intenționat greșit, corect era “cea mai extraordinară piesă românească a tuturor timpurilor”
PS2: Pentru cei cu deficit sever de ironie: Primul PS era tot o ironie.
PS3: Nu știu ce e aia ironie.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.