Bancuri și fantome

Am dubii. Și îndoieli. Câteva dubii, câteva îndoieli. Cele mai căutate cuvinte la mine pe blog au fost bancuri și fantome. Nu-mi aduc aminte să fi scris ceva despre fantome, că nu prea cred că există. Nici dacă văd vreo fantomă nu cred că există până nu face buhuhu.
Așa că nu știu ce să fac. Să insist cu bancurile sau cu fantomele? Materiale există în ambele situații. Poze cu fantome sunt destule. Chiar mai jos am să pun una:

Vedeți ce fantomă frumoasă e în tabloul de mai sus?
Oricum, pentru a împăca și capra și varza mă gândeam că merg combinate cele două cuvinte așa că cel mai bine ar fi să populez pagina asta doar cu bancuri cu fantome. Dar cum toate sunt de pe vremea când trăia ASL/PLS… n-am găsit decât pe ăsta mai nou:

Un copil negru a primit in dar un set de aripi negre de la Dumnezeu. Ce sunt eu, a intrebat copilul, sunt un inger negru? Dumnezeu a ras si i-a raspuns: Nu, tu esti doar un liliac!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

2 Comments

Add a Comment
 1. Ce glume nu sunt rele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.