Zen. Cel mai Zen.

Am fost zilele trecute în căutare de niște peisaje. Fiind cu gândul la alte probleme, n-am pozat mare lucru. N-am găsit decât un pom camuflat, după cum se vede în imaginea de mai jos. Am luat câteva cadre și m-am întors calm la mașină. La vreo câteva sute de metri un individ – cel mai probabil un cygan băștinaș – se oprește și începe…. să înjure.
Da nu așa, lejer, ci înjurături profesionale, de draci, de morți, etc. Nu sunt sigur că mă înjura pe mine, poate era altcineva de cealaltă parte a dealului și omul era “cu-n ochi la făină și cu altul la slănină” (vrui să scriu sașiu, dar nu știu dacă se mai folosește cuvântul ăsta).

Mă duc calm la mașină, schimb obiectivul să trag cygan-ul înjurător în poză. Între timp s-a ascuns după deal, probabil continuând să înjure; eu nu-l mai auzeam bine.

În mod normal aș fi strigat și eu ceva în direcția lui, dar nu a reușit decât să mă amuze. Și chiar m-am distrat. Mi-aș fi dorit să fie mai  aproape, să fiu sigur în ce direcție erau îndreptate înjurăturile.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.