Eu cu cine nu votez?

Dacă tot am început și eu cacampania electorală pe blog, să continuăm zic. În episodul de azi explic de ce nu vreau să votez cu nimeni. Criteriul suprem care m-a făcut să ajung la concluzia asta bate de departe celelalte criterii precum profesionalismul, cinstea, onoarea, simțul datoriei. Mi-am dat seama de criteriul ăsta zilele trecute când admiram cu patos un panou electoral.


Toți candidații sunt veseli. Toți râd, sunt încrezători. Dar toți, fără excepție. Cum să votez eu un zâmbărici din ăsta? Romania e în rahat până în gât și vouă vă arde de râs? Ce-or fi găsit așa de amuzant la funcția de președinte? Ani de zile am avut doar zâmbitori și hăhăhă-itori, și uite unde-am ajuns.
Mă, unu nu-i trist, îngrijorat, gânditor. Nu apare unul pe vreun afiș electoral cu o față tristă care să semnifice ceva de genul “Răzbim noi cumva la lumină”. Nu, toți au fața aia de parcă știu deja pe cine să dea vina pentru prostiile pe care le vor face. De aceea privesc cu interes afișele electorale și votez cu ăl mai deprimat și mai supărat candidat.

PS: Bineînțeles că ăsta e un pamflet prost făcut și că anul ăsta am să mă prezint la vot la prima oră; spre deosebire de alți ani, anul ăsta nu votez “să iasă”… votez “să nu iasă”. Dar pe principiul “de ce ți-e frică nu scapi”, sigur o să iasă.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.