Nu-l transformați pe Mircea Badea în victimă!

Mă uit de câteva zile cu deosebită scârbă și cu un entuziast dezinteres la războiul Mircea Badea vs. Restul lumii. Restul lumii de idioți, desigur.
Pe vremea când Antena 3 era doar o modalitate mediocră de manipulare și de spălare a creierului era fain. Râdeam de ei, de ei și de de proștii pe care-i duceau cu zăhărelul… și cam atât. Cumva, s-a prins și turma de proști că Antena 3 e o mașinărie sinistră de manipulare care-și face treaba bine.

Și au început să facă ce știu ei mai bine. Să le facă pe plac anteniștilor:
– Boicot Antena 3. Niște dobitoci au făcut o petiție să semneze tot neandertalu’ cum că nu va mai cumpăra de la firmele care fac reclamă pe A3.
– Apoi alți dobitoci s-au gândit să boicoteze emisiunea lui Badea. Aia cu gura presei,
– În timp ce alți idioți au pornit o campanie “Claxonează-l pe Badea”.
Iar cireașa de pe colivă… niște idioți de motocicliști s-au gândit să se adune să-și ambaleze motoarele în timp ce-și ține Badea emisiunea în aer liber.
Deci, cu alte cuvinte, un mare grup de dobitoci au reușit să coboare sub nivelul lui Badea, să-i facă pe plac ăstuia. Că fix asta vrea. Iar grupul ăsta mare de cretinoizi nu realizează că în felul ăsta îl transformă pe Badea într-o victimă. Și din toată prostia asta Mircea Badea are doar de câștigat. Că masa de manipulare existentă are o afinitate inconștientă către victimizare, implicit către victime, de orice fel. Mai ales victime ale băsiștilor.
Și dacă printre naivii creduli “controlați” de Antena 3 mai există persoane cu o urmă de creier, gata gata să gândească ceva pe cont propriu, astfel de manifestări nu fac decât să alunge acestor oameni orice șansă de salvare. Căci inconștient, Badea le devine din ce în ce mai simpatic, pe măsură ce pozează (involuntar chiar) tot mai mult în victimă. Și pentru astfel de oameni (naivi și/sau ușor de manipulat), orice sentimentalism mărunt înlătură orice urmă de gândire rațională. Iar astfel de demersuri – care, sincer, nu-mi dau seama ce scop au în afară de un teribilism pueril – nu fac altceva decât să întărească și mai mult “credibilitatea” antenelor.

În concluzie, toți ce-i care-l vor jos pe Badea – indiferent ce motiv au – și au astfel de manifestări nu sunt cu nimic mai buni decât Mircea Badea.
Și când te gândești că pentru problemele cu adevărat importante, pentru nedreptățile care au implicații majore în viitorul nostru (ca societate) nimeni nu mișcă un deget…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.