Șpaga de la bacalaureat din Buzău și părinții idioți

Pe site-ul romaniatv.net apare o știre din care aflăm că redacția Romania TV a primit o scrisoare de la un părinte din Buzău. Părintele era nemulțumit de șpaga pe care a dat-o pentru a lua odrasla lui notă de 8 la istorie.

Conform RomaniaTV scrisorica părintelui dătător de șpagă arată cam așa:

Sunt un tata nemultumit si va scriu in numele multor parinti de elevi care au dat proba scrisa la disciplina istorie la un centru de examen de bacalaureat – sesiunea iunie / iulie 2014 – din municipiul Buzau. Inspectoarea scolara de istorie, profesoara de geografie Alexandru Mihaela, de la Inspectoratul scolar al judetului Buzau, dupa ce mi-a luat 200 de euro pentru a-mi obtine media 8 la proba scrisa de istorie pentru fiul meu, absolvent de liceu teoretic – promotia 2014, mi-a mai cerut azi inca 100 de euro pentru profesorii corectori/evaluatori de la centrul de evaluare a lucrarilor de istorie si vicepresedintele comisiei de bacalaureat.

Plec de la premisa că emailul este real, deși îmi e greu să cred că este un părinte atât de prost încât să trimită un email în care să recunoască faptul că a dat mită pentru a trece copchilu’ examenul.
Nu, ăsta nu e un tată nemulțumit… e un tată idiot!!! Și el ar trebui anchetat în primul rând… pentru dare de mită! Nu a venit inspectoarea la el să-i ceară, el s-a dus la ea.
Nu mă refer strict la cazul ăsta, n-am de unde ști dacă e adevărat sau nu. Dar în general sunt părinți care se comportă ca și cel din știrea de mai sus. Niște idioți dom’le. Dacă dai șpagă, apăi taci naibii din gură, nu te apuca să faci scandal!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.