Cum se face rezumatul unui manual

Am observat câteva căutări pe blog după “rezumat carte anatomie”. De ce ar căuta cineva așa ceva? Înțeleg rezumatul unei povești, al unui roman, sau vreun referat / eseu pe vreo temă aiurea, dar rezumatul unei cărți de anatomie?
Cum ar putea face cineva rezumatul unei cărți de anatomie? Așa?
Omul este format din cap, trunchi și membre superioare și inferioare. Astea se termină cu dește. Prin el omul mai are niște organe, așezate după cum urmează: câteva pe colo, câteva pe dincolo. Pentru a nu cădea pe jos ca balega de cal diareic, omul mai are în interior și niște oase, legate între ele cu ceva. Astea sunt acoperite cu mușchi. Cu cât mai mulți cu atât mai bine.
A… și să nu uit, omul mai are și un organ opțional; la unii există, la alții nu: creierul.
La cel care a căutat rezumatul de anatomie sigur nu există.
În aceeași dezordine de idei, cum ar suna rezumatul istoriei românilor?Aș face și rezumatul istoriei românilor, dar am o vagă bănuială că-mi cam bat joc de istoria noastră.
Aș fi vrut să fac și la geografie un rezumat, dar habar n-am cum arată o carte de geografie. Poate găsesc vreun rezumat gata făcut 🙂

sursa foto: sxc.hu
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.