Care este cel mai bun șampon pentru părul tău?

Nu, n-am dat-o în fashion blogging, dar trebuia să scriu despre asta. Ce faci când ai nevoie de un șampon pentru păr? Te duci să cumperi un șampon, dar atenție! Care sunt criteriile după care îți alegi șamponul potrivit pentru părul tău? Ar fi bine, înainte de a pleca de acasă, să-ți faci o listă în care să scrii: lungimea părului, grosimea, culoarea, nuanța, densitatea, dacă este sau nu despicat, dacă dă semne de albire, dacă are tendința de a dispărea, etc. Așa trebuie făcut, nu ca mine. M-am dus la raionul de șampoane și mă uitam acolo ca ariciul la cactus:

Șampon pentru păr gras, șampon pentru păr uscat, pentru păr degradat, pentru păr despicat, pentru bărbați, pentru femei, pentru păr vopsit, pentru păr nevopsit, pentru volum, pentru păr aspru, pentru păr mătăsos, pentru mătreață, pentru mâncărimi, și cred că mai erau și altele. 

Complet confuz și nedumerit – eu dacă am și fire albe și despicate și mai am și mătreață trebuie să iau trei șampoane? – am aplicat cea mai sigură metodă de a lua samponul care mi se potrivește:

Din o-cea-nul Pa-ci-fic. A ie-șit un peș-te mic. Și pe coa-da lui scria…. 

Sigur am ales cea mai bună metodă, nu?

sursa foto: sxc.hu
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.