Foarte senzațional… un țigan bătut în Franța

Am aflat și eu cu stupoare această știre de la PROTV și nu-mi vine să cred ochilor și urechilor. Cum, un țigan a fost bătut de francezi? Cum, francezii s-au săturat de țiganii români care-i fură cu orice ocazie? Cum… țiganii români din Franța fură??? Și eu care credeam că țiganii români s-au dus în Franța să studieze la Sorbona… Rușine să-mi fie.
Pe scurt, țigănușul nostru de numai 16 anișori s-ar fi dus la furat una alta de prin casele și mașinile oamenilor. Iar oamenii s-au gândit să-i explice că nu e frumos să fure. În urma explicațiilor primite, țiganul a ajuns în comă la spital. Nu sunt de acord cu modalitatea în care i-au explicat, dar s-a întâmplat!

Știți cum e cu militarii care pleacă în diverse misiuni (Afganistan de exemplu)… ei sunt conștienți că oricând pot să calce pe vreo mină sau pot să se întâlnească cu un proiectil sau cu vreun glonț.
Așa e și cu țigănușul din știrea de mai sus. Ești de etnie romă, te duci în Franța, te ocupi cu furatul, locuiești într-o vilă precum aceasta…

locuinta romi franta

… te aștepți la ce e mai rău.
Repet, nu aprob ce au făcut indivizii ăia, dar nu e o tragedie. Pe de o parte îi înțeleg. Vin 200 de țigani în orașul tău și se apucă de furat, de tâlhărit, de spart mașini, etc. Autoritățile nu pot face mare lucru. Decât să stai cu frica în sân, nu mai bine le dai o lecție?
Mai ales că ce s-a întâmplat acolo nu e un caz singular…

Roman ucis in imprejurari misterioase la metroul din Roma. Ar fi fost linsat de calatori dupa o tentativa de furt (link)
Scoate banu’, că ne e foame! Romii din Franța șochează cu o nouă tehnică de asalt la bancomate (link)
Bandele de cerşetori români pun din ce în ce mai multe probleme locuitorilor din marile metropole europene. Mai multe fotografii în care romi din România şi Bulgaria jefuiesc trecătorii din Paris în plină stradă au fost publicate în revista franceză Paris Match (link)

Și exemplele ar putea continua…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.