Miliția noastră cea de toate zilele

Știți bancul ăsta care circula înainte de 89?
“Ce este securitatea? Este inima partidului care bate, bate, bate.”
 Mai citiți-l odată, că e de actualitate. Numai că nu e vorba nici de securitate, nici de miliție, ci e un idiot șef de poliție din Piatra Neamț (Cezar Constantin Filip pe numele lui) care se crede în filmele cu Chuck Norris. Știrea integrală aici. Pe scurt, povestea e cam așa:

O hoață de buzunare în vârstă de 14 ani a fost lovită cu pumnii și picioarele de către șeful poliției din Piatra Neamț iar înregistrarea a ajuns pe net.
Detaliile nu contează. Că aia era infractoare, că a mai avut antecedente, etc. Polițistul ăla s-a purtat ca un idiot. Și ce e mai rău e că nu e un caz izolat. N-are cum! Ăla nu era la prima bătaie, se vede că avea experiență. În afară de “s-a deschis o anchetă” mi se pare amuzantă afirmația conform căreia poliția Piatra Neamț încearcă să afle cum au ajuns imaginile pe internet.
Asta e problema lor cea mare. Cum au ajuns imaginile pe internet. Să nu mai ajungă și altele. De la alte secții.
Și partea interesantă acum vine: retardații care comentează știrea sunt de acord cu comportamentul milițianului. Sunt aproape sigur că sunt aceeași retardați cu “Free Gigi” și “Free Gică”.

În încheiere, bancul ăsta ar putea fi real. Dacă ursul ar vorbi: 

CIA, Scotland Yard şi Securitatea se certau care sunt cei mai tari. Pentru a rezolva problema, se propune următorul test: se dă drumul la un iepure în pădure şi care îl va găsi este cel mai tare.
CIA intră în pădure, face investigaţii, trimite agenţi sub acoperire, filaje, după două luni trag concluzia: iepurele nu există.
Scotland Yard intră pe felie: investigaţii, tot tacâmul, după o lună şi ei trag concluzia: iepurele nu există.
Vine Securitatea, intră în pădure şi după două ore iese cu un urs bătut măr care ţipa:
– Gata, nu mai daţi, recunosc, sunt iepure!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.