drama vecinului cu bormașina

Toți avem sau am avut câte un vecin cu bormașină. Au apărut și reclame cu vecinul cu bormașină, e imposibil să nu-l știți. E ăla care se apucă de găurit când ți-e ție lumea mai dragă… Și lumea îl înjură, dar fără să știe ce dramă e în sufletul omului, de ce a ajuns el de-și găurește pereții cu bormașina în fiecare zi.
Ce credeți, că lor le e bine așa? Credeți că ei se bucură când găuresc pereții? Știți voi ce e în sufletul lor, ce e în capul lor când încep găurirea? Ei bine… e liniște. Asta au ei în cap… o liniște deplină. Sunt convins că pereții lor sunt plini de găuri. Ca și sufletul lor.

Ei nu vor dar n-au de ales.  Ei de asta găuresc pereții, nu dintr-o nevoie estetică de a-și amenaja casa. Impulsul acesta de a folosi bormașina izvorăște din inconștientul lor, din frustrările lor ascunse, din pustietatea gândirii lor pe care vrea să o umple cu găuri de bormașină. E drept că pe urmă maschează găurile, ba cu un tablou, ba cu un goblen, ba cu un fanion cu Becali, dar sufletul lor e gol bă! Gool!

Ei nu se bucură, ei sunt triști când aud liniștea care îi înconjoară. Sunt convins că vecinii cu bormașina ne înjură pe noi ceilalți pentru liniștea pe care avem tupeul să o așternem. Probabil zic:

– Ai dracu vecini, ce liniștiți sunt! Iar e liniște. Of, iar trebuie să scot bormașina. Și nu mai am nici măcar loc de găuri…

Din cauza noastră, a vecinilor liniștiți unii au terminat de găurit pereții și s-au apucat de găurit frigiderul.
Ați auzit de explozia aia care a avut loc cândva într-un apartament de undeva? Ei bine, ăla terminase de găurit frigiderul și s-a apucat de găurit butelia.
Pentru a nu fi vecini răi, eu zic să-i ajutăm pe ăștia cu bormașina, și să le arătăm din când în când cum ne pasă nouă de sănătatea lor mintală. De exemplu, Rammstein cu volumul la maxim ar fi o soluție. S-ar putea că vecinii cu bormașini să nu aprecieze dar e ok, e spre binele lor.

Eu am dat un exemplu. Dar voi puteți găsi și alte exemple. Mie îmi mai place să-mi “tratez” vecinii cu niște calmante (painkiller) marca Judas Priest. Efectul e garantat. 

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.