a fost așa de ger încât…

Ieri a fost așa de ger încât nici n-am putut să scriu articolul acesta. Cum am ajuns la concluzia că a fost ger? Păi să vedem…
Dimineața devreme mi-am făcut o cafea… dar în loc să beau cafea am mâncat înghețată de cafea.
După aceea am vrut să ies în oraș. Nu am reușit… la câte haine aveam pe mine nu am încăput pe ușă.
După ce mi-am mai dat jos câteva zeci de pulovere am ieșit, pe riscul meu.
Partea bună a fost că nu m-am mai temut de maidanezi. Eram așa de înghețat încât atunci când voiau să mă muște își rupeau dinții.
Cum gerul era năprasnic, am zis să iau ceva să mă încălzesc puțin. Mi-am luat o înghețată. Am mâncat înghețata și mi-am continuat drumul.
Pe drum am văzut ceva ciudat. Unii oameni erau nemișcați, în diverse poziții, ca manechinele de la ferestrele înghețate ale magazinelor. Le înghețaseră sângele în vene.
Cuprins de frig, am intrat într-o cafenea, să-mi iau o cafea. Mi-au adus cafeaua, alături de o furculiță. Și un cuțit. Am tăiat cafeaua cubulețe și am mâncat-o. După aceea am comandat niște paste. Din păcate nu mai aveau bețișoare, că le-au pus pe foc. În loc de bețișoare am folosit doi țurțuri.
Am făcut cumpărăturile și m-am întors acasă.
Am vrut să-mi torn un pahar de lapte, dar nu am reușit. Nu aveam fierăstrău. Apoi am vrut să-mi fac un ceai. Am turnat în ibric niște cuburi de la chiuvetă și le-am pus pe foc. După vreo oră s-au topit, dar până să-l torn în cană, s-a transformat la loc în gheață. Am renunțat și la ceai. M-am mulțumit cu niște pâine. Am găsit flexul și am reușit să tai o felie. După aceea mi-am dat seama, flexul acesta era bun și pentru a tăia laptele, dar îmi pierise cheful.

După o vreme am vrut să deschid calculatorul. Nu a vrut să pornească. A mers doar după ce am înlocuit ventilatorul cu un radiator.

Într-un final am decis să merg la culcare. Pentru asta mi-am construit un iglu în dormitor.
Așa că n-am putut să postez pozele de mai jos ieri, a trebuit să le las până azi.
Sunt făcute cu obiectivul ținut invers, dar fără inel inversor, așa că nu sunt de cea mai bună calitate. Dar le pun așa, să vedeți cât era de frig ieri.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.