ultimele noutăți

Cum spuneam, am luat o pauză. Dar cum ce e prea mult strică… și strică rău, nu glumă – cel puțin așa-mi arată porcăria aia de adsense – iote că revin.
Partea proastă este că nu știu cum să revin. Voiam să scriu despre obiective, dar când vine vorba de obiective mă gândesc doar la 55-200 f4-5,6 și n-are rost să scriu despre ăla.
Dar cum tot timpul ăsta am stat, din diverse motive, cu ochii pe TV și sunt la curent cu ultimele noutăți – cel puțin pentru mine – mă gândesc să vi le împărtășesc și vouă:
– Am aflat că Iisus ar fi fost extraterestru. (ceea ce, conform DEX nu e chiar neadevărat)
– Am aflat despre câini că se cacă aliniați pe axa nord-sud. (de acum când ies cu câinele la plimbare iau o busolă cu mine)
– Am aflat că extratereștrii s-au dus la Werder Bremen să vadă un meci. Probabil au venit și pe stadioanele noastre, dar cred că voiau să vadă un meci de fotbal. 
– Am aflat că băutorii de cafea au șanse mai mari de a vedea fantome sau de a auzi voci. Se pare că eu nu beau destulă cafea, vocile din cap  îmi spun că nu există fantome. 🙂
– Imaginile porno fac posibilă călătoria în viitor. Așa a zis un așa-zis psiholog, Daryl Bem pe numele lui. Omul confundă imaginația cu călătoria în timp. Așa se întâmplă când ai prea multă…. imaginație și prea mult timp liber; o iei razna. 
– S-au despărțit ăia doi. Am aflat cu ocazia asta că se căsătoriseră mai demult la TV. 
– A luat aia șpagă de la elevi. Singura diferență între profesoara aia și alți 80% dintre profesori este că ăia 80% n-au fost înregistrați. De unde știu că-s 80%? Păi nu știu. Poate-s chiar mai mulți.
– În Marea Britanie o familie a observat că în pozele de la botez apare și fantoma unuia care s-a sinucis cu ceva timp în urmă. Nu e grav, e de la cafea, cum ziceam mai sus. Au vărsat cafea pe camera foto.

***

Să nu uit… voi știați cum își zice Florin Salam pe facebook?
“Florin Salam Adevărat”. Ați înțeles? Salam adevărat. Nici Florin Salam Expirat, nici Florin Salam stricat… salam adevărat. Oare o fi de porc? 

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Comments

Add a Comment
 1. Am ras cu lacrimi, o parte mi se potrivesc…aia cu bautul cafelei de exemplu, nu e de mirare ca sunt mai mult prin spatiu decat pe pamant… Cat despre profa, no problem ca a luat spaga, problema este tonul pe care a cerut-o. Eu ii inteleg pe cei din Marea Britanie, la ei tot timpul apare ceva, la noi nici fantomele nu mai dau pe-aici.

 2. Scurta pauza, Slava Domnului! Vezi ca se poate, ce-ti spuneam eu ca o ti se faca dor de noi?!? :)) 😛
  Mai, eu beau destula cafea, dar nu vad fantome si nici nu aud voci. Dar aud multe zgomote noaptea prin casa si simt toate cutremurele. Oare tot de la cofeina mi se trage? 😀
  Apropos de obiective, unde sunt pozele noastre? Ca asa fusese vorba, dupa vacanta ni le prezinti…

 3. Eu la câtă cafea beau… trebuia să văd numai fantome; dar nimic, nimic 😀

 4. Scurtă? Mie mi s-a părut luungă 🙂 Revenirea a fost grea 🙂
  Pentru poze, eu tot mai aștept zăpada. Până acum a fost… ori prea ceață, ori prea frig. În plus, după o ieșire din asta pe frig m-am trezit cu obiectivul aburit și mă cam speriasem 🙂 Dar n-au rămas urme.

 5. Am mai auzit de faza cu rahatii de caine :))) Dar nu am apucat inca sa analizez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.