locuri încărcate energetic

Spre surprinderea mea, am aflat – din întâmplare – că există locuri care sunt încărcate cu energie. Nu știu cum arată astfel de zone încărcate energetic – oare zburdă volții voios prin pădure? – așa că m-am pus pe citit. Și am aflat multe:
♦ În pădurea Hoia – Baciu există un astfel de loc. Probabil de la oamenii-fantomă care cică bântuie pe acolo, să aibă săracii cum să-și încarce telefoanele-fantomă…
♦ Un alt loc încărcat energetic este pe undeva prin Bucegi; acolo cică există o zonă unde organismul nu obosește niciodată. Idee de biznis:o sală de fitness acolo și succesul este garantat pentru cine vrea să slăbească. Păi cum ar fi să te duci acolo cu toate grăsimile care le ai în posesie, te pui pe alergat vreo două zile și gata!
♦ Zarmizegetusa n-am înțeles de ce e încărcat energetic. Poate mai bântuie Zalmoxis p-acolo, caută comoara lui Decebal.
♦ Undeva în masivul Godeanu se află un alt loc încărcat cu energie, pe unde se spune (nu știu cine spune) că trece axa lumii. Aveți grijă care treceți pe-acolo să nu vă împiedicați de ea. Dacă vedeți o axă… aia e! lăsați-o în pace că rămânem fără energie.

Citind toate astea, eu nu pot să mă gândesc decât la un lucru, extrem de important: dacă nu mai arunc bateriile consumate și le duc într-una din zonele astea… oare se încarcă? Sau se încarcă doar alea reîncărcabile? Alea 777 știu sigur că n-au nicio șansă să se încarce, da’ poate celelalte?

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:35 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.