unde începe și unde se termină libertatea de exprimare?

Comentez strict fragmentul de aici
Cheloo a zis doar  “Eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ceea ce reprezinți, și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”. EU disprețuiesc, da? Adică el. Opinia lui.
Putem accepta orice… dar nu putem accepta ca o persoană să aibă opinii care nu sunt la fel cu ale noastre. Pledăm pentru toleranță și acceptare… dar când auzim pe unul că nu se încadrează în tipar imediat îl punem la zid.
Vorba aia … “noi vrem egalitate, dar nu pentru căței”.
Și în plus, nu mă interesează nici orientarea lui sexuală sau spațială, nici aptitudinile lui muzicale, dar costumul ăla era oribil. ORIBIL am spus! Pot să spun asta fără să mă acuze nimeni de nimic?  ORIBIL!!!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Comments

Add a Comment
 1. Eu nu inteleg de ce ar trebui sa ne intereseze ce porcarii debiteaza el…?!?!

 2. Păi n-ar trebui să ne intereseze… 🙂 Eu oricum nu urmăresc emisiunea aia, am văzut doar fragmentul ăsta și atât. Mai mult nu știu.

 3. Comportamentul lui lasă mult de dorit. A pus capac cu replica asta nesărată. Argumentul cu „trebuie să îl tolerăm pe cheloo că altfel devenim intoleranți” mi se pare eronat… pentru că libertatea lui se termină acolo începe libertatea altora. El e pus acolo să jurizeze și să-și bată joc de concurenți, e un bufon mediatic. Dar să se rezume strict la a critica din punct de vedere muzical – cam greluț pentru cultura lui muzicală.

 4. La tine am citit prima dată despre asta, şi apoi am văzut că s-a tot vorbit despre subiect.
  Da, Cheloo a exagerat dar nu văd în asta o tragedie. Omul şi-a spus părerea care din câte am citit nu era necunoscută. N-am zis să-l tolerăm, dar atâta vreme cât opinia lui rămâne doar o opinie şi nu putem vorbi de discriminare… nu văd nicio problema.
  Şi lăsând astea la o parte… eşti de acord că acel concurent avea un costum groaznic? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.