între timp, într-un univers paralel

Bunica ieșise la plimbare cu cei doi nepoței ai săi. Cum bunica nu-și terminase se împletit șosetele pentru iarnă, se așeză pe o bancă și le spuse copchiilor din dotare cu glasul blând de bunicuță:
– Marș mă de jucați-vă și lăsați-ma în pace! Da’ aveți grijă să nu ieșiți pe stradă că să dea dracu să vă calce vreo mașină… apăi să vedeți bătaie ce vă trag!
Copchii au plecat la joacă, și cum erau niște copii ascultători, primul lucru pe care l-au făcut a fost să se joace “ascunsa” printre mașini.
Bunica croșeta liniștită…
Dintr-odată… POC!!!

Un jeep cu numere de Bulgaria (nu că ar avea vreo importanță) a lovit copiii în plin. Pe amândoi!
Bunicuța croșeta liniștită…
Când s-a dus să vadă unde-s copchiii… dezastru! Nici nu-i mai recunoștea, așa lățiți pe asfalt! Puzzle frate, nu glumă!
Văzând jeepul cu urme de copchii pe el, bunicuța s-a pus cu bățul pe jeep.
– Măgarule porcule ordinar băga-te-aș în fabrica care te-a fabricat! Ce-ai făcut mă nemernicule?
– Jeepul nu zicea nimic, avea casco. Din nefericire pentru el, fiind înmatriculat în Bulgaria, cascoul n-avea nicio valoare.  Vax albina crema puca, cum ar fi zis marele maestru Dem Rădulescu.
În timpul acesta regele âmpărat (cu â din a) a schimbat canalul de pe ManeleTV pe unul de știri și a văzut – evident – știrea. Și atunci regelui âmpărat (cu â din a) i se scoală o idee măreață:
– Să prindem toate jeepurile cu numere de Bulgaria și să le trimitem la fier vechi ca copchiii nesupravegheați să se joace unde vor mușchii lor de copchii nesupravegheați! Mama lor de jeepuri nesimțite…
Și toți au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Mai puțin jeepurile duse la fier vechi. Și copchii turtiți. Și bunica, ea fiind deja la adânci bătrâneți!

Pamflet fără nicio legătură cu faptul că acel copil ucis de câini a stat – conform camerelor de supraveghere – mai bine de două ore prin parc, nesupravegheat.. N-are nicio legătură nici cu faptul că bunica a mințit.

Sunt total imparțial în povestea asta, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat și atât. Cum spuneam, povestea de mai sus se întâmplă într-un univers paralel. Da’ paralel rău.
C’est un bataille de joc, cum ar fi zis același Dem Rădulescu.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.