dreptul la o altă opinie

Fiecare dintre noi avem dreptul la o opinie; eu așa-mi aduc aminte că am învățat la școală, la puținele ore de educație civică pe care le-am făcut. Că atunci când am făcut eu școala nu existau nici “noile educații” nici opționale gen educație antreprenorială sau educație pentru democrație sau mai știu eu ce.
       Și opinia mea este că animalele alea ar trebui eutanasiate. Toate, că și-așa nu fac decât rău. Și toate animalele alea mușcă pe furiș. Și când nu mai au ce mușca se mușcă între ele. Oribil! Și alea de la guvernare, și alea din opoziție;  că dacă vine vorba despre câinii fără stăpân, sunt total împotriva eutanasierii. N-are rost să mai zic de ce. Pot doar să spun că acolo unde s-a luat în serios problema și s-a mers pe sterilizare acum nu sunt probleme cu maidanezii. Și pot să fiu împotriva eutanasierii, că e dreptul meu și că așa vreau. Știu că sunt unii care nu pot accepta faptul că există persoane care pot avea opinii diferite de opiniile lor. Ghinionul lor!
       Și dacă tot e la modă “fenomenul” Roșia Montana, și aici am o opinie: eu sunt pentru. Și aici s-a discutat și s-a tot discutat. Și eu cred că proiectul ar trebui aprobat. Mă îndoiesc că ăștia de protestează prin țară împotriva proiectului au idee de ce sunt împotrivă. Mă rog, unii au, dar mulți sunt prezenți acolo pentru  confirma teoria spiritului de turmă. Nu am nicio problemă cu oamenii care au altă părere, atâta vreme cât poți discuta rațional cu ei. Am o problemă cu cei care au altă părere și vor să o impună și altora, pentru că doar ei au dreptate și cei ce nu sunt de acord cu ei sunt proști.
       Și pot să am și alte opinii, păreri și credințe fără să fiu nici prost, nici idiot, nici incult, nici ignorant. Dacă greșesc, îmi asum vina. Dar nu le impun nimănui! Alții de ce nu pot să facă asta?

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.