de fapt nu s-au mărit amenzile, ci șpaga

Povesteam acum câțiva ani de prima mea șpagă. Doo sute de mii pe vremea aia… la amenzile de pe vremea aia. Pentru că roata nu a stat nemișcată la trecerea la nivel cu calea ferată. Oare în condițiile de acum în care:

NU OPRESTI LA CALEA FERATA
NOUL COD RUTIER: Legea propusa: Abaterile soferilor de la aceste reguli ar putea fi sanctionate cu amenda prevazuta in clasa a VI-a de sanctiuni si cu suspendarea permisului pe o perioada de 3 ani.

Oare cât ar fi trebuit eu să plătesc șpaga?
Zilele trecute am mai văzut o “vânătoare”. Era într-o sâmbătă, când lumea se ducea / venea la / de la piață. Deși intersecția era aproape blocată, milițianul de la rutieră ce făcea? Nu dirija circulația, așa cum trebuia să facă ci … oprea mașini pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. De frica lor, șoferii opreau până nu mai exista picior de pieton pe trecere. Dar cum mulți pietoni trec ca oile în turmă, fără să se uite în stânga și în dreapta, șoferii aveau de așteptat minute bune. Eficienți, nu?
PS: Această postare este un pamflet. De fapt, eu nu am dat nicio șpagă, polițaiul nu mi-a cerut nicio șpagă, am inventat totul de dragul pamfletului. Nu am întâlnit niciodată polițai de la rutieră care să ceară șpagă sau șoferi care să dea șpagă.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.