carti motivationale rezumate gratuite 3 la zece lei

De la tina am reținut câteva titluri de cărți motivaționale, de dezvoltare personală, impresonală, și antipersonală sau cum mai vreți voi să le spuneți, și cum nu aveam ce face, m-am documentat pentru cei avizi de literatură  motivațională de 3 lei și am făcut aici rezumatul acestor cărți de dezvoltare personală sau de gândire pozitivă sau … oricum s-or numi ele. Să purcedem așadar:
Gândește și devii bogat » corect era”Gândește să devii mai bogat”, o carte care te învață cum să te gândești ce bine ar fi să fii bogat, presupunând că tu n-ai pic de imaginație prin creier. Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să te duci cu elicopterul să-ți iei mașina din garaj pentru a ajunge la timp la avionul personal? Nu? cartea asta te învață cum să-ți imaginezi chestii d-astea, ieftin, gratis, doar pentru tine!
Carte antifumat » Este o carte foarte grea, debusolant de grea pe care nu trebuie să o citești, ci trebuie să o așezi pe scrumieră. Cum ești un fumător civilizat și nu scrumezi pe jos, are să-ți piară cheful de fumat încercând să dai cartea aia jos de pe scrumieră. Am menționat oare că e o carte extraîngrozitor de grea? Problema e că dacă ești un cocalar care scrumează pe jos nu te va ajuta cu nimic. Evident de ce, nu?
Viața condusă de scopuri » Este o carte inspirată din noul cod rutier. Evident, scopul cărții este să ai o viață condusă de scopuri, că tu nu ești în stare să o conduci singur. Dacă scopul tău în viață este să fii ignorant, influențabil, incult, ușor de manipulat, fără prea multă minte, această carte-i fix pentru tine.
Mâinile tale te pot vindeca » o carte foarte sănătoasă, care promovează mișcarea. Este tot o carte de dezvoltare personală, care te învață karate, kung-fu, wado-ryu, sau cum să-ți dai palme să te trezești la realitate. Presupunând că ai avea nevoie de o carte care să te învețe cum să-ți dai palme.
Corpul tău îți spune iubește-te! » Fără îndoială o carte pentru dezvoltare personală, plină cu tehnici de auto-iubire … mă rog… titlul este destul de explicit, nu citesc literatură erotică că după titlu e pentru ăia care vor să se iubească singuri.
Poți muta munții din loc! » de fapt asta nu e o carte despre dezvoltare personală, ci o carte tehnică… a ajuns aici din greșeală. Vorba aia … dacă ai voință poți muta munții. dacă ai creier îi lași acolo că nu te deranejază.
Folosește-ți mintea pentru a te îmbogăți » Dă-te cu capul de pereți într-un hipermarket, dă-i în judecată și cere despăgubiri că nu exista niciun afiș cu “interzis lovirea pereților cu capul”.
Descoperă-ți destinul » Destinul tău există. Doar că destinul tău e așa de bine ascuns încât nici măcar el nu știe unde este ascuns. Așadar, destinul tău este să-ți descoperi destinul. Și după ce l-ai descoperit, te uiți așa la el, zici: ia uite, ăsta-i destinul meu! Și pleci mai departe. Cartea asta ar trebui citită în combinație cu aia cu Viața condusă de scopuri. Eventual așa: o pagină din aia, o pagină din asta. Nu va fi nicio diferență.
Secretele minții de milionar »  carte de anatomie.Niște neni au disecat creierul unui milionar și au luat la întrebări neuronii ce sălășluiau p-acolo. Interviurile, în exclusivitate, numai în această carte.
Paradisul nu e pentru fricoși » Cu alte cuvinte, dacă ai cumpărat cartea asta, n-ai nicio șansă să ajungi acolo. Așa că pune mâna și citește cartea asta, la finalul ei vei afla un lucru incredibil. Nici nu ți-ai fi imaginat vreodată asta. Vei afla că paradisul nu e pentru cei fricoș.
Mai erau și alte cărți, dar brusc mi-a pierit inspirația. Trebuie să mă apuc de citit  Secretele succesului pentru a-mi reveni inspirația.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.