unde-i lege-i și tocmeală

O știre de la protv zice cam așa:
“Umilit de stat pentru 700 de lei.Cum este plimbat pe drumuri un roman cu dizabilitati”
Și citez câteva fragmente din articolul respectiv:

Situatie revoltatoare la Brasov: un barbat cu handicap grav, care solicita pensie de invaliditate, a fost pus pe drumuri de 10 ori de catre functionari.
(…)
Angajatii Casei de Pensii au gasit de fiecare data cate o noua problema in dosarul sau. Imobilizat intr-un carucior, omul a fost plimbat cu cinism de la un ghiseu la altul, luni la rand, pentru o pensie de 700 de lei.
(…)
Reprezentantii Casei de Pensii Brasov spun ca bietul om a fost indrumat pentru a face toti pasii necesari aprobarii cererii de pensie, dar asta e legea. In rest, cozile, umilintele si suferinta fac parte din dosar.
(…)
“E clar ca e o neintelegere foarte mare. A fost o necorelare. Nu stiu daca neaparat e culpa Casei de Pensii. Eu ma indoiesc ca e culpa Casei de Pensii”, declara reprezentantii institutiei.
(…)
In cele din urma, Casa de Pensii Brasov a scurtat drumurile bietului om cu un singur telefon la comisia medicala

După atâtea drumuri, cei de la casa de pensii – care se consideră curați ca niște îngerași – au rezolvat totul cu un telefon. Pe care cu siguranță nu l-ar fi dat dacă acest caz nu ar fi fost mediatizat.
Concluzia pe care o trag eu de aici ar fi că, de fiecare dată când aveți astfel de probleme, chemați o echipă de televiziune să vă însoțească.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.