era și timpul…

…să-mi iau și eu camera foto la care visam de prin Ianuarie. De atunci și până acum m-am gândit și răzgândit de zeci de ori.
Prima dată mă oprisem la un Fuji 30EXR, că avea senzorul o idee mai mare. Dar după ce am văzut câteva imagini, mi-am dat seama că e cam praf la calitatea imagini și am renunțat. Apoi m-am îndreptat spre un super-super-super-zoom, Nikon P510. Mă și imaginam făcând poze cu el când mi-a trecut prin cap altă idee: de banii ăia mai bine iau un mirrorless. Prima opțiune a fost Nikon 1V1, dar la 1400 cât era… și fără bliț… mi-a trecut și m-am orientat spre Olympus Pen Lite (E-PL3) Era perfect. Ecran rabatabil, calitate foarte bună, preț acceptabil… dar tot la DSLR îmi era gândul. Într-un târziu am luat decizia finală:
Îmi iau anul ăsta o compactă mai bună – Canon SX260HS – pentru că o pot lua tot timpul cu mine, și când voi mai dispune de niște lei care să stea degeaba… urmează și un DSLR.
Zilele trecute am aterizat în Carrefour … n-am putut rezista ofertei… și acum, când mai am două săptămâni până la definitivat eu stau și citesc manualul de la Canon EOS1100D.

Ce pot spune pentru început este că dacă-mi cumpăram tot o săpunieră făceam cea mai mare greșeală…
Urmează un obiectiv mai luminos și apoi unul tele și nu-mi mai rămâne decât să trec la fotografiat.
Partea proastă e că vremea urâtă și examenul care se apropie nu mă lasă să mă bucur deocamdată de noua achiziție. Dar în curând…

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.