cum o fost la titularizare reloaded

Am mai scris odată despre titularizare. De  data asta o fost măcel! Măcel, am zis. Titularizarea e chestia aia când un profesor sau un posibil viitor profesor stă patru ore cu o foaie în față și scrie de-i sar ochii din cap.
Ei bine, asta făcui și io azi. După 4 ore de stat pe scaun, când m-am ridicat era să pic. Picioarele uitaseră să mai meargă. Dar să o luăm de la început.

L-a intrare s-au gândit paznicii să ne legitimeze. Când și-au dat seama că nu termină până mâine… ne-au lăsat să intrăm. Sălile erau supravegheate “și audio și video” cu toate că în nicio metodologie nu se vorbea de înregistrarea audio. Nu-mi place să fiu mințit așa pe față, da’ am tăcut din gură. Apoi, s-a trezit cineva din sală, cu vreo 10 minute înainte de examen că are telefon, după ce s-a tot spus că nu e voie. Și eu am avut telefonul cu mine acum 2 ani când am dat, dar nu m-am lăudat cu asta. L-am închis în liniște, m-am asigurat că nu pică din greșeală din buzunar, și cu asta basta. Că nu te percheziționează nimeni.
La începutul examenului am greșit prima foaie. Am scris că centrul de examen era în Râmnic. Mi-au anulat-o. Mi-au mai dat una. Am greșit-o și p-asta. Am uitat s-o deschid și s-a imprimat numele și pe pagina 3. Mi-au anulat-o și p-asta. Pe a treia n-am mai greșit-o. Și mai aveam ceva de scris, dar de atunci și până acum am uitat.
A… de de o fost măcel? Măcelul o fost la toaletă. La parter era pentru femei, la etaj era pentru bărbați. Ei bine, “doamnele” care dădeau examen la etaj n-au binevoit să coboare la parter… s-au dus la bărbați. Trei cabine erau acolo… în niciuna n-am putut să intru, acolo cred că s-au dat cele mai sângeroase lupte din istoria liceului. E adevărat că erau toalete ca aia din imagine, dar totuși… apa funcționa! Trebuia să tragi de o sârmă… dar mergea.
În rest, nimic interesant. Dar “măcelul” ăla mi-a stricat toată ziua.  Oricum, am scăpat de ele, de azi intru și eu în vacanță.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.