suntem pregătiți de marea inundație

Putem dormi liniștiți … guvernul veghează.
“Doamne ajuta sa nu se intample nimic in Romania”, a exclamat premierul Victor Ponta. “Sa dea Dumnezeu sa nu apara nici o fisura in diguri”, a completat si Liviu Dragnea lasat la comanda cat premierul e plecat.

De-asta vor ei catedrala aia cu disperare. Cum se  va întâmpla vreo nenorocire în țară – și se va întâmpla, că doar e România, n-are cum să nu se întâmple – sare premierul și cu gașca, bagă o donație de câteva milioane de euro în contul BOR, ăștia se apucă de rugăciuni, și gata, au rezolvat problema. Dacă nu se întâmplă nimic… nu-i nimic, mai bagă un milion de euro la BOR, pentru niște rugăciuni suplimentare, și gata! Minune! S-a rezolvat problema. Așa cum se rezolvă toate problemele de la o vreme.
Dacă nu se rezolvă nimic… asta e, ei au făcut tot ce le-a stat în putere. Noi suntem de vină, suntem păcătoși (nu mergem la vot, nu plătim amenzile, nu plătim impozitele) și de-aia ni se întâmplă nenorociri.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.