coincidență

Este o poveste mai veche … de pe vremea când lucram în Buzău. Din cauza trenurilor care au refuzat să-și adapteze mersul după orarul meu, trebuia să plec de acasă pe la 6 și mă mai întorceam pe la 8-9 seara. După ce terminat serviciul, luam Buzăul la pas, câteva ore în fiecare zi. Așa am ajuns, în doi ani,  să cunosc fiecare colț din oraș.

Într-una din plimbările mele, văd un lucru ciudat. O bucată de tencuială căzută pe un Matiz sau Tico. Mașina era turtită cam ca un Sandwich cu șuncă și muștar picant. Fără maioneză. Lângă Matiz sau Tico, o cucoană – cel mai probabil posesoarea mașinii turtite – plângea de mama focului și tot pupa un amărât de câine pechinez pe care-l ținea în brațe.
Tot ce am înțeles de la ea era: “dacă nu erai tu, eram moartă”.
Nu voiam să par curios, așa că nu am stat să casc gura pe acolo. Ce am prins de la ceilalți gură cască a fost că …. acea cucoană voia să intre cu cățelul în mașină, dar cățelul refuza cu încăpățânare să  o însoțească. Nu mai țin exact minte ce ziceau oamenii, dar ziceau că acel cățel a fugit de lângă ea, ea s-a dus după el, și atunci a căzut tencuiala aia pe mașină.
Și toată lumea de acolo lăuda cățelul.
Eu am zis doar “coincidență” și am trecut mai departe.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.