Vrei informatii despre Provident?

Dacă vrei, și te pune păcatul să le trimiți vreun email, pune-ți pofta-n cui! Vei primi un mesaj standard, în care ei îți mulțumesc pentru interesul acordat, îți pun acolo un  text care are legătură cât de cât cu subiectul trimis de tine… și asta-i tot! Dacă vrei mai multe detalii, cum ar fi plata ratelor anticipat, cât este DAE, cum se calculează dacă vrei să închei împrumutul înainte de termen, cum se poate să plătești prima rată după o săptămână și banii să-i  primești după 12 zile, angajații de la provident te vor lămuri buștean. 
Eram curios ce e cu provident-ul ăsta, că tot apărea reclamă în stânga blogului, și le-am trimis un email în care îi întrebam dacă pot să plătesc ratele anticipat pe câteva luni.
Ei îmi răspund că la provident ratele sunt săptămânale, dar pot plăti 4 rate anticipat. 
Cum eu n-am priceput ce vrea să zică, mai întreb odată:
“Dacă ratele sunt săptămânale, înseamnă că-s 4 rate pe lună. Eu vreau să știu dacă pot plăti pe 3 luni odată, adică 3×4=12 rate” Și mai întreb și celelalte chestii din primul paragraf.
Asta a fost acum 3 săptămâni. Am primit vreun răspuns de la ei?
Da’ de unde!
Are cine să se împrumute de la provident și fără să mai întrebe detalii din astea supărătoare…

Și mai aveam o întrebare legată de comisionul de analiză al dosarului – care nu apare pe site – și pe care o păstram pentru un alt email.. dar în condițiile astea… nu mai aflu nimic!

Bănuiesc că pentru ei clientul ideal este ăla care zice: “Vreau bani, vreau bani, cât mai mulți și cât mai repede… nu mă interesază dobânzi, analize, comisioane. Vreau și gata! Pe urmă, dacă nu am de unde plăti … mai văd eu!”

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.