unde să nu te cazezi în Brașov

Cu ceva vreme în urmă am făcut o rezervare prin Suites & Spa, cum fac de fiecare dată când merg la Brașov. De data asta, neavând locuri la Long Street mi-au dat la Pensiunea Flamingo, sau Pensiunea din Centru, cum îi spun ei. Am amânat rezervarea cu o zi, și totul a fost în regulă. Am plătit 50% în avans, și aici totul a fost în regulă. Am anunțat că ajungem pe la două după-amiaza, iarăși, nicio problemă. Fiind plătit în avans, puteam ajunge la orice oră, dar am anunțat dinainte.
Și am ajuns la pensiunea Flamingo, care are ca motto “pe-afară-i vopsit gardu’…”

La ora 14.30 o camera era gata, cealaltă nu era gata. “Au plecat clienții mai târziu…” ne-a spus recepționera. Și vedem doar una din camere. Recunosc, eu am rezistat doar câteva minute în camera aia. Voiam să cer o mască de gaze, da’ mi-era rușine. Nu era niciun miros oribil, doar un aer închis, dar destul de deranjant pentru nas. Prima bilă neagră.
Am vrut să plecăm la altă pensiune din lanțul Suites &b Spa, dar dacă plecam avansul era pierdut pe vecie. A doua bilă neagră. Așa că, mai de voie mai de nevoie, recepționera ne-a dat alte camere. De data asta a fost ok. Și ar fi fost totul ok dacă nu bătea recepționera pe l 0 seara la ușă, să mutăm mașina. Deși nu deranja pe nimeni, mutarea mașinii nu era pentru a face loc mai multor mașini, ci pentru a parca altcineva acolo unde parcasem noi. Deși alte mașini erau parcate în diagonală, pe două locuri.  Și asta a fost a treia bilă neagră.
În concluzie, Flamingo nu e o pensiune rea. La 75 de lei pe noapte. Nu vă luați despre prețurile afițate la recepție de 120 camera single, respectiv 140 camera double, sunt puse la derută. Aia dublă e fix 75 de lei prin suites and spa.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.