Bătaie ca la Panciu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 200-300 cine locuia în Panciu, vis-a-vis de spitalul orășenesc , putea observa o gașcă de bețivi – din câte am înțeles printre înjurăturile lor, din Străoane – care pur și simplu călcau în picioare un individ aflat la pământ, fix în mijlocul șoselei. Din urmă vine un rătăcit, alergând, sare și se oprește cu picioarele în acesta de pe jos, care nu mai schița nici un gest. De la distanța la care mă aflam am avut impresia că a sărit cu picioarele pe cap.  Și ar fi plecat, lăsându-l să zacă acolo dacă n-ar fi trecut pe acolo un echipaj de poliție, exact în momentul când acesta din urmă căra picioare celui căzut.
Scandalul care a urmat a fost ca cel din fragmentul de mai jos. Nu am putut filma, eu eram pe balcon, la câteva sute de metri de incident…Oricum, nu era nimic spectaculos.

Nu mi-am dat seama în ce stare se afla cel de jos, dar știu sigur că a zăcut acolo vreo 5 – 10 minute, până poliția a calmat spiritele. Deși totul s-a întâmplat la nici 10 metri de spitalul din Panciu, iar cei de la camera de gardă – dacă nu cumva sforăiau pe rupte – sigur au auzit scandalul, n-a ieșit nimeni să-l ia pe acesta de pe jos. Câțiva dintre scandalagii l-au târât până la camera de gardă…
Bețivii au mai urlat vreo oră, ei intre ei, iar poliția a luat vreo doi sau trei dintre ei – care au lovit victima – la secție. Cum echipajul nu s-a mai întors, am presupus că cel lovit nu era în stare gravă.
De ce scriu asta? De ceva vreme văd foarte multe patrule de poliție, mai ales în week-end. Acum am văzut cu ochii mei că patrulele astea chiar sunt eficiente. Cine știe cum s-ar fi terminat dacă nu trecea poliția la momentul oportun? Eu aș fi sunat la 112 și atât!

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.