neterminătorul

 Nu știu alții cum sunt, dar eu am probleme cu terminatul…activităților pe care le încep din proprie inițiativă. Am început demult să învăț CSS. M-am împotmolit pe la umbre și gradienți, și am lăsat-o baltă. Apoi am început PHP și JAVA. M-am împiedicat de niște expresii regulate și nu m-am mai ridicat. Ce-mi trebuie mie programare?
Chitara stă într-un colț al camerei, cu coardele (da, coardele) la soare. La bec defapt, că n-am soare-n casă. Acordeonul, la fel. L-am ascuns după o canapea. Măcar aici am o scuză, nu pot să exersez, că am vecini cu auzul foarte fin.

Am început vreo 3 proiecte online (nu dau detalii că azi sunt superstițios)… nu am terminat niciunul.
Nici la examene nu am terminat niciodată de învățat… când ajungeam la ultimele pagini plutea așa o lene în aer… că lăsam totul baltă.
Excepție fac cărțile (alea câteva). Pe astea ori le citesc “dintr-o răsuflare” (Crimă și Pedeapsă) ori le citesc de mai multe ori să le înțeleg (Numele Trandafirului) ori … renunț de la prima pagină (aici nu dau exemple, că-s prea multe). Dar ideea rămâne: am o “plăcere” deosebită de a lăsa treaba neterminată. Nu m-am întrebat niciodată de ce, și nici n-am să mă întreb, pentru că nu știu ce să-mi răspund.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.