Între Da și Nu

Chef de muncă? Nu. Plecat în vacanță? Da. Rămas în zăpadă? Da. Lovit mașina? Da1. Asigurare valabilă? Nu. Reparație plătibilă din buzunarul propriu? Da. Primit salariu? Nu. Dat bani din propriul buzunar pentru reparații? Nu. Dat bani din buzunarul prietenei pentru reparații? Da.  Reparații la propria mașină? Nu. (Rugina nu are nevoie de reparații). Zăpadă? Da. Drumuri blocate?  Nu. Înzăpezit de către echipajul de deszăpezire? Da2.

1. După 15 ani de condus sute de mii de km, fără incidente, m-am gândit că ar fi cazul să fac stânga de pe un drum fără prioritate, direct pe banda 2, și să calc puțin banda 1. Papucul care venea de pe drumul cu prioritate, s-a gândit să meargă regulamentar pe banda 1. Așa că bara papucului a avut de suferit câteva crăpături. Asigurarea e bună, dar m-am înțeles cu omul că merge și fără să apelăm la asigurare. 
2. Porcăria aia de mașină venea din sens opus, cu intenția vădită de a mări suprafața carosabilă. Pentru asta “rupea” din peretele de zăpadă ce se formase, și arunca pe mijlocul șoselei. Nu am băgat de seamă ce face măgăoaia aia și m-am trezit “îngropat” într-un morman de zăpadă, abia putând să ies de acolo. 

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.