si timpul trece…

Anul trecut pe vremea asta a început un episod din viața mea care nu s-a terminat cum mi-aș fi dorit. Tata a început o ultimă luptă, o ultimă bătălie din războiul ce-l ducea de câțiva ani, și pe care credea că-l învinsese. Pentru câteva momente a lăsat garda jos, și asta a fost tot.
Încă-mi e greu să conștientizez toate prin câte am trecut în perioada aceea, refuzul lui încăpățânat de a se interna, apoi coma, apoi revenirea din comă în pragul Crăciunului, apoi glumele lui pe tema morții pe care o tocmai o învinsese….

Apoi totul se învăluie în ceață. Pur și simplu, am fost depășit de situație. Viața mergea mai departe, tratamentele nu mai aveau nici un efect, dar tot am continuat să cred că “nu mi se poate întâmpla tocmai mie”. Am refuzat să accept ceea ce era evident, am refuzat până când am fost pus în fața faptului împlinit.
Dimineața eu am plecat la servici, el la spital. N-aveam să-l mai văd niciodată…
Dar timpul a trecut. Însă acum îmi vin în minte fragmente din vremea aceea. De multe ori gândurile mele încep cu “anul trecut pe vremea asta…” Câteodată am impresia că retrăiesc acele momente, dar ca într-un vis. Câteodată am impresia că totul este la fel… apoi îmi dau seama că lipsește cineva.
Cu toate astea timpul merge mai departe. Zilele astea am fost prea ocupat pentru a mai avea timp să mă gândesc și la altceva. Zilele următoare iar am de lucru, iar în curând vine vacanța…
… și timpul trece.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.