mâine vine sfârșitul

Îl aștept cu nerăbdare. Dar la cât suntem noi de norocoși, nici sfârșitul nu vine, dacă nu-l plătești. Și dacă-l plătești și nu faci contract, îți trage țeapă.
Mă gândeam azi, în timp ce înghețam de frig pentru a doua oară consecutiv… dac-ar fi să vină, cum vine sfârșitul? Se coboară vreun zeu din cer și aruncă cu fulgere în stânga și-n dreapta? Se crăcănează pământul și cădem ca chiorii în gropi? Vine uraganul ca-n Vrăjitorul din Oz?  Vine valu’ și ia calu? Vine asteroidul ca-n Armageddon? Cum se termină? Se aliniază planetele…. și? Ne scăpăm pe noi în gaura neagră? Păi țara asta e într-o gaură neagră de mult timp … n-ar fi nimic nou.  Așa că, mâine vor fi niște oameni dezamăgiți foarte. Ăia care au dat o grămadă de bani pe buncăre și adăposturi subterane, sau mai știu eu ce invenții de luat bani de la proști… Ăștia vor fi cei mai supărați.

 —

Dar un sfârșit tot vine mâine: al primului semestru. Nu știu cine se bucură mai mult, elevii sau eu?

Iar acum vorbesc serios: nu mă interesează, dar nici nu m-ar deranja dacă ar fi adevărat. Chiar dacă aș fi 100% sigur că mâine e ză end, nu aș schimba nimic, mi-aș continua viața ca și când nimic nu s-ar întâmpla.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.