toyota avensis

Încă de la incidentul de zilele trecute m-am gândit la provocarea celor de la Toyota, cu marca celor remarcabili. Ei vor să știe cui aș recomanda eu o Toyota, și de ce.
Păi să vedem…
Cui aș recomanda o Toyota Avensis și de ce?
Prima intenție a fost să scriu că mi-aș recomanda-o mie, că doar eu sunt cea mai remarcabilă persoană pe care o cunosc. Remarcați modestia, da?
Dar m-am uitat puțin la ea (la mașină) și m-am gândit.

Hm…
Ce-mi trebuie mie o Toyota Avensis?
Că este foarte confortabilă? Că se conduce foarte ușor? Că are un design simplu și elegant? Că are un consum de 5.5 extraurban și 6.5 intra? Nu, nu-mi trebuie mie așa ceva.
Nici măcar cei aprox. 150 de căluți din varianta 1.8 sedan nu mă interesează … prea mult.
Poate puțin faptul că ajunge la 100 în vreo 9 secunde, ceea ce e destul de bine. Dar cam atât. În rest, ce să zic? Dotări? Păi d-astea au toate. E adevărat, nu toate au Cruise Control, sau navigație, sau bi-xenon adaptative, sau cameră video pentru parcarea cu spatele, sau navigație sau multe altele … da’ astea-s detalii.
Deci … cui să o recomand? Unei persoane din viața mea? Că trebuie musai să fac asta. Eu aș recomanda-o oricui are de mers distanțe mari, zilnice, și n-au nevoie de un stres în plus.Dar nu.
O recomand unei persoane din viața mea care face naveta zilnic vreo 100 de km până la serviciu și înapoi, și chiar are nevoie de o mașină inteligentă, să nu simtă că merge pe drumul așezat cu inteligență printre gropi, să nu-și mai bată capul cu schimbatul vitezelor sau cu parcarea cu spatele, noaptea, pe un drum plin de gropi. Am zis că are cameră pentru parcarea cu spatele? Ei bine are. Din nefericire, doar de la variantele Executive în sus. Eu aș fi introdus-o ca și dotare standard, dar cine sunt eu să le zic lor ce să facă?
Acum că am recomandat-o, mai rămâne să o cumpere. Ce nu i-am spus e că prețurile încep de pe la 19000 de euro cu TVA. 

Pentru concursul superBlog 2012
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.