una caldă una rece

Azi dimineață  văd un motociclist. Ca ăla din poza de mai jos. De fapt … exact ăla din poza de mai jos. Am mers vreo 15 minute în spatele lui … ghiciți ce făcea motociclistul ăsta?

Mergea regulamentar!!! Nu a depășit 50 de km/h.  Ba a mai și lăsat camioneta din față să treacă, deși nu avea prioritate. Poate pentru că era începător? Cred că este printre puținii motocicliști începători care avea lipit semnul de începător.

Și aia rece care e? probabil se întreabă ăia doi trei vizităreți ai blogului…
În timp ce plimbam cățelul o șoferiță șofa (sau șoferea) într-un mod mai … șerpuitor. Prima dată credeam că ocolea gropile. Apoi am privit mai atent. Nu le ocolea, le căuta.
Acum stai și te întrebi … de ce mama lu aghiuță ar căuta cineva gropile? Păi cum să nu le ia dacă era mai preocupată de rujul pe care se chinuia să-l folosească decât de gropile de pe drum? !?
De vină sunt numai ăștia de la rutieră, că nu au adăugat în regulament un capitol “Metode de a te ruja în timp ce conduci” special pentru cucoane ca asta.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.