romanță între două trenuri

Post foarte personal, din păcate.
Mă lăudam zilele trecute că nu am timp destul. Ei bine, e mai rău de atât.Nu știu dacă e frumos să scriu pe blog despre asta … dar mă procopsii cu nu-știu-ce răceală / gripă / infecție de abia-mi pot ridica trupu-mi suav de o sută de kile din pat pentru a mă deplasa … până la baie.

Ei … aici este problema. Baia. În cursul zile de astăzi am făcut vreo 40 de drumuri acolo. Nici dacă beam 20 de beri nu făceam atâtea drumuri. Nici nu veneam bine și plecam iarăși. Ba chiar mă gândii într-o vreme să-mi mut biroul acolo, dacă nevoia de a merge la budă nu era depășită în intensitate de nevoia de somn.

Fir-ar a dracu de răceală sau ce-o fi ea să fie … Cum nu sunt acasă pentru a mă deplasa către medicul de familie – deși mi-ar fi fost cam greu să mă deplasez având în vedere ce am zis mai sus – m-am mulțumit cu sfaturile și bulinele recomandate de farmacist.

Ce treabă are cu titlul? Păi cum ăla o scris o romanță între doo trenuri, ăpăi pot și eu să scriu un articol între doo drumuri…. către budă.
Că tot veni vorba … îmi cam pare rău pentru locuitorii comunei Buda. Eu, dacă eram budist (adică locuitor al comunei buda) m-aș fi mutat de acolo.
Știu că pentru unii nu prea are sens, că unii nu zic budă la budă, dar eu am stat ceva vreme la Iași … pe acolo nu am auzit pe nimeni “mă duc la baie sau la wc” ci doar … mă duc la budă.

De ce am scris prostia asta? N-am idee…Poate de la febră.
Am uitat să vă spui, am și d-aia… 

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.