poveste cu căței

cutu catel cutu

V-am mai povestit vreodată despre mine? Despre mine, adică despre eu, nu despre găurile alea de unde ies minerii…
Eu locuiesc mai la periferie. Mă rog, nu chiar periferie, că în 30 minute sunt în centru. Și în alte 30 de minute sunt în capătul celălalt al orașului, așa-i de mare!
Dar … de la “periferia” asta până în “oraș” mă întâlnesc cu cel puțin o gașcă de cartier. O gașcă de cartier canină. O haită de cartier. Vreo 5 – 10 câini, depinde de împrejurare.

A trecut ceva vreme până m-am împrietenit cu toți. Acum mai sunt câțiva care se reped la mine, dar când încep să “cuțu-cuțu” și să vorbesc cu ei…. se calmează. Mai aruncă vreo două “hau hau” în joacă, și pleacă în treaba lor.
Cam așa se întâmplă în fiecare zi când trec pe acolo. Ca un fel de ritual. Ei ham la mine, eu cuțu la ei, ei pleacă.
Ăștia sunt maidanezii care nu s-au atins de mine de luni de zile.

Și vine el, pichinezul lu’ pește să mă latre de-i sărea proteza din gură, și mai are și tupeu să mă înhațe de pantaloni!!!!!!!! Păi să nu-l bagi în…. unde-ți vine la îndemână, și pe el și pe deșteptu’ de stăpână-su? Păi dacă ai o potaie d-asta minusculă cu probleme de personalitate, ține-o dracu în lesă, nu o mai lăsa să strice blugii la lume. Că chiar n-aveam nevoie de blugi perforați!!!!
Pe ăștia de ce nu-i eutanasiază nimeni? La stăpâni mă refer!!!

Sursa lu foto: de aici de pe undeva.
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.