la școală, cu bucurie

Luni, 17 septembrie încep școlile. După o săptămână întârziere, săptămână care va fi ruptă cu brutalitate și fără pic de milă din vacanța de primăvară pentru a recupera, noul an școlar își va deschide, cu bucurie, porțile.

Elevii vor veni cu bucurie la școală, iar profesorii, la fel ca și până acum, se vor prezenta în fața elevilor cu zâmbetul pe buze.

Școlile pregătite și renovate, sălile de clasă aerisite și curate așteaptă cu nerăbdare să primească o nouă generație de învățăcei, cuminți, atenți și dornici de a începe școala.

Biblioteca așteaptă copiii cu sute de manuale noi și gata de a fi (re)folosite.

Profesorii mulțumesc ministrului mult iubit că le-a acordat toate facilitățile pentru a-și exercita meseria de dascăl în condiții optime, și îi urează tot binele din lume.

Lăsând pamfletul la o parte, îmi urez și mie și tuturor profesorilor (dar mai ales mie)… Spor la treabă, cât mai multă răbdare (și tutun ăia care fumegă) și câți mai puțini nervi.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.