a bătut wind-of-change-ul

“Wind of change”-ul schimbării a bătut dinspre nord-sud spre est-vest, și a adus cu sine niște schimbări.
În rândul unu, am adăugat niște mici bannere, că era pustiu pe aici. Un loc de dat cu like-ul, un loc unde, dacă dai click, te trezești pe pagina mea de Facebook, și alt loc care te teleportează către profilul blogger. Mai este și un link către tumblr. Acolo scriu doar prostii – bancuri, filmulețe, poze – care sunt prea neinteresante pentru a fi puse pe blog sau pentru a fi salvate în calculator.
În rândul doi, am adăugat niște site-uri de care m-am ocupat mai mult sau mai puțin. 
Ăla de psihologie socială are mai multe categorii. Doar aia de psihologie socială e făcută de mine, restul sunt pe modelul Ponta. Copy de nu mai știu unde, și paste acolo pe site. Site-ul cu animale este scris în mare parte de G, care vorbește acolo despre niște curiozități despre niște animale.

În al penultimulea rând, am modificat blogroll-ul. Ăla care lua linkurile automat din reader era enervant, și nu-l foloseam niciodată. Acum am trecut acolo blogurile pe care le vizitez mai des. Încă mai am site-uri de trecut, dar deocamdată rămân alea. 

Al ultimulea rând, ei bine, nu există!

Se spune că Napoleon avea o vorbă “E penultimul dintre oameni”. Întrebat de ce “penultimul”, el ar fi răspuns: “Să nu descurajez pe nimeni”.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.