structura anului școlar 2012 – 2012, sau nu

 Nu vă luați după titlu, nu am de gând să scriu care este structura anului școlar 2012 – 2012, titlul ăla e pus acolo d-aiurea, așa, din motive de SEO, eu altceva am de zis aicișa. S-a publicat structura anului ăsta școlar pe didactic.ro, și, cum am primit linkul ăsta pe email, am zis să vază și ochii mei ce e aia structură, an școlar, și cum este.
Structura ca structura, da’ comentariile mi-au plăcut cel mai mult.
– În primul comentariu o cucoană se revoltă că școala începe miercuri, asta în condițiile în care 10 septembrie – data începerii – pică într-o foarte zi de luni.
– urmează revoltații ortodocși supărați că vacanța de primăvară nu mai pică odată cu Paștele. Eu văd în asta niște zile libere în plus. Oare ei de ce nu se bucură?
– apoi vin adevărații ortodocși revoltați, supărați că vacanța de primăvară nu se mai numește vacanță de Paști, și simplu și banal doar … vacanță de primăvară. Oare ce contează numele atâta vreme cât avem liber? Putea să se numească și vacanța sfârșitului lumii…
– și nu în ultimul rând … protestatarii la adresa programului Școala Altfel. Aici părerile sunt împărțite. Unii vor Școala Altfel în ultima săptămână de școală, alții o vor undeva pe la calendele grecești.
Aici nu-mi dau cu părerea, pentru că activitățile din săptămâna aia sunt la libera alegere a școlilor / elevilor/ diriginților… iar dacă ăștia au căzut de acord că în săptămâna aia vor să studieze cultura și obiceiurile din Thassos … problema lor.
Nu zic că mie-mi convine, dar nici că nu-mi convine; dar, dacă tot comentează unii, aș fi preferat niște argumente mai realiste.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.