am uitat…cam tot

Într-o zi am să-l iau de urechi pe Ebbinghaus cu invențiile lui cu tot. Îmi trecu mie prin cap să-mi caut profesorii din liceu pe Facebook să văd cum arată, ce mai fac, dacă mai trăiesc, etc.
Ei bine … oricât mi-am stors eu memoria – și mi-am stors-o destul de tare, că mă cam doare capul – nu mi-au ieșit de acolo mai mult de 3 nume: C Popescu (istorie), pe care nu pot să-l uit, fiindu-mi diriginte, P Enescu (de psihologie), pe care nu pot să-l uit că de fiecare dată când ziceam că vreau să dau la psihologie îl apuca râsul, și B Cristina, profa de chimie, pe care nu pot să o uit că nu-mi plăcea chimia.

Am făcut Română, geografie, engleză, nenumărate ore de laborator la fizică, biologie, dar habar n-am cu cine. Mi-aduc aminte vag despre un experiment cu o broască, de niște eprubete pline cu ceva, și cam asta e tot ce-mi aduc aminte din laborator.
Îmi mai aduc aminte de un profesor de desen, de vreo 90 de ani, care ne-a explicat pe zeci de pagini tehnica developatului, și multe tehnici de fotografie, și cam asta e tot. Poate niște lecitină… 🙂

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.