accidentul de pe E85 de azi

Azi, când mă duceam (sau mă întorceam) pe E85, prin zona Garoafa – Focșani observ cum dintr-odată se blochează traficul. Accident!!! Încercarea mea de a depăși coloanele mergând pe arătură a eșuat din cauza unor gropi pe care nu le puteam trece, așa că am așteptat cuminte în coloană. Vreo oră. Când ajung în zona accidentului, și era un accident destul de serios, am scos camera să prind  niște cadre. Pe net a apărut doar asta:

Ei bine, accidentul era mult mai grav decât se poate vedea în imagine. 
Cum spuneam, voiam niște cadre mai clare.
Scot camera, și când să o reglez, țipă unu din ăsta cu șapcă la mine:
– Hai, lasă poza, treci mai repede. 
Unde să trec mai repede nu știu, că mergeam în coloană.
Îl ignor, și când să apăs și eu botonul, alt din ăsta cu șapcă se apucă de strigat la mine:
– Hai bă, lasă camera aia … Și cred că a și fluierat din fluier.  Așa că m-am intimidat și-am scăpat camera pe jos. Noroc că pe jos în mașină. Ăla cu șapcă a rămas acolo vociferând la adresa mea, și eu mi-am continuat, supărat, drumul.
Cred că ăla cu șapcă era vreun fel de maestru voodoo, și m-o fi blestemat, că imediat ce am intrat în Carrefour s-a oprit mașina, și nu a mai vrut să pornească nici stropită cu agheasmă benzină.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.