plaja la profi

Acum câteva zile am plecat într-o scurtă călătorie – cu diverse treburi – către Brașov. Cum grădina zoologică era închisă, iar Biserica Neagră era prea neagră pentru vremea caniculară pe care am prins-o, am decis să vizităm câteva terase și un Mc Donalds. Cum spuneam, îmi place să mănânc nesănătos.
La întoarcere, am observat ceva ciudat. Cum deschideam geamul, cum auzeam zgomote. Nu eram cu nova, care este încă în plin proces de recondiționare. Am pus așadar totul pe seama oboselii, am închis geamul și mi-am continuat drumul.
Prin Adjud, am găsit un Profi. Încerc să parchez, dar când să dau înapoi, am auzit același zgomot, de data asta mult mai puternic. Și niște pietoni pe trotuar, care tot făceau semne. Pesemne se bucurau să mă vadă…
Renunț la a mai da cu spatele, și caut alt loc de parcare. Îl găsesc.
Când ies din mașină și mă uit în spatele ei, am zis că e momentul că fac niște plajă. Așa, în parcare. Că așa vreau eu! Mi-am scos păturica, și m-am așezat pe jos, liniștit, fără să-mi pese de zâmbetele – ironice sau nu – ale trecătorilor.

……..

Dacă tot eram acolo, jos, în poziția de plajă mi-am zis că n-ar fi o idee rea să fixez și toba finală, care se desprinse încă de la ieșirea din Brașov, care de la atâta frecat pe asfalt aproape a rămas fără partea de jos.

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.