donații pentru roșia montana

Nu am avut de ales, și a trebuit să văd și eu clipul – celebrul clip – cu Maia Morgenstern despre Roșia Montana. Nu am auzit decât cuvinte de laudă la adresa acestui clip. Cât de genial e clipul, cât de genială e Maia.
Adică ăsta:

Nu m-am prins din prima, așa că l-am mai urmărit odată. Din păcate, nici din a doua nu m-am prins. Pentru că … oricât aș încerca, nu pot înțelege un lucru. De ce și-a smuls cerceii? Nu mai avea răbdare să-i scoată frumos? Se grăbeau ăia de la papaya să termine filmările? Cine mai cumpără cerceii ăia mânjiți cu sânge acum?
Și ca și cum asta nu era de-ajuns, mai apare unul pe nume Dragoș Bucur, bucuros să-și scoată dinții lui de aur pentru a salva Roșia Montana.

În primul rând … de ce ți-ai pune dinți de aur? În al doilea, rând … când aproape te impresionează, strică totul și trage un scuipat amestecat cu sânge de-ți vine să-i tragi o palmă prin monitor.

Mă scuzați, dar eu nu văd nimic genial în clipurile astea. Nu mă impresionează nici Maia că-și rupe urechile, nici Dragoș că-și scoate dinții. Eu ar trebui să vreau să salvez Roșia Montana în urma clipurilor astea? Nici gând … îmi pare rău.

De aici mi-a venit ideea
Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.