despre oamenii deștepti și politica lor inteligentă

După ce am scris articolul de mai devreme, ăla cu Ponta e pe primul loc, (care era doar un amărât de pamflet) s-a postat automat şi pe twitter. După aceea,  am primit o găleată de înjurături, și câțiva unfollow. 
Ei bine, eu nu pricep un lucru. De ce în mintea unora, dacă sunt anti-ponta, automat sunt pro-băsescu. Câtă minte să ai să crezi asta? De unde oare modelul ăsta de gândire “dacă nu ești cu mine ești împotriva mea”? Cât de încuiat la minte să fii să crezi asta?
Pur și simplu nu suport ca un om care și-a făcut lucrarea prin copy-paste să fie prim ministru. Pur și simplu nu vreau ca un om care vrea să trimită în UE o scrisoare în care să-și exprime amărăciunea UE a cerut respectarea deciziei CCR să fie prim-ministru. 

Acum a apărut altă problemă:
Dacă mergi și votezi nu, ești băsist.  Asta o înțeleg. Dar … dacă nu mergi la vot, dacă stai acasă și te doare în coor de toată clasa politică, ești …. ați ghicit: băsist! 
Votez cu cine vreau eu, ce vreau eu, DACĂ vreau eu! E dreptul meu! Nu trebuie să mă justific. Dacă vreau la referendum să votez cu Chuck Norris, apăi scriu pe buletin “Chuck Norris”, și pun stampila pe el!
Dacă mie ce se întâmplă acum în țară mi se pare desprins din filmele cu proști, e strict părerea mea. Dar asta nu înseamnă că sunt băsist! Iar celor care nu pot să înțeleagă asta…
Hai sictir!

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.