Blocat langa cercul interior al gandirii

Gândindu-mă ce scuză să scriu pentru absența mea de pe blog / twitter / facebook, mi-a venit – nu știu cum – în minte un citat:
“I was trapped near the inner circle of thought”
Știam perfect și scena, și actorii, chiar și decorul, dar nu-mi aduceam aminte filmul.
Tot ce știam e că l-am văzut acum mai bine de 10 ani. Și asta era tot. Din fericire, există imdb, și căutarea nu a durat mult.

Filmul pe care-l văzusem acum mai bine de 10 ani, din care am reținut o singură replică tot acest timp se numește “Defending your life“, tradus la noi ca “Orașul judecății de apoi“.  Nu sunt adeptul comediilor romantice, dar ideea din filmul ăsta mi-a rămas în cap ceva vreme. Aceea că există un purgatoriu unde un judecător va decide dacă meriți să mergi mai departe sau dacă să te întorci pe pământ, să mai încerci odată.
După ce am luat la “răsfoit” movilist-ul cronicii, plin de filme noi, aveam nevoie și de ceva mai “vechi” așa că filmul ăsta a venit la momentul potrivit. Știu că nu e un film extraordinar, dar n-am pretenția că aș fi vreun critic de film.
Mai am o expresie care mă obsedează de când eram mic, dar despre asta .. altă dată. Și despre cum am făcut “plajă” într-o parcare la profi… tot altă dată.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.