abramburica și psihanaliza

Evident, Freud a avut dreptate în ceea ce privește actele ratate. Ne-a demonstrat-o și Ecaterina – abramburica – Andronescu. Cum? Simplu:
Ieri seară, doamna viitor – sper pentru puțin timp – ministru, a depus jurământul. Realitatea ne zice că s-a cam încurcat la un anumit cuvânt din jurământ. Un cuvânt simplu, ușor de folosit … dar totuși .. cam greu pentru Domnia Sa. Din “integritatea teritorială a României”, cică ar fi avut niscai probleme la pronunția cuvântului integritate. De ce tocmai la integritate?
Probabil din cauza asta:

Ecaterina Andronescu, (…), se află în proces cu Agenţia Naţională de Integritate, fiind acuzată de conflict de interese. Curtea de Apel i-a dat dreptate lui Andronescu, însă ANI a declarat recurs. Pe de altă parte, social-democrata a fost declarată incompatibilă de Curtea de Apel Bucureşti, pentru că a ocupat concomitent funcţiile de rector şi senator.

Pentru că internetul este plin de explicații în ceea ce privește actele ratate, nu mai insist. Va trebui să mă credeți pe cuvânt că asta a fost. Adică, Doamna ministră voia să zică ceva, dar inconștientul, cum a auzit cuvântul “integritate” și-a și adus aminte de procesul cu ANI, și s-a cam zăpăcit aducându-și aminte că nu poți fi și rector, și senator și vicepreședinte PSD în același timp.
Dar nu contează, profit de ocazie să-i urez succes Doamnei sinistru ministru în tot ceea ce face, și mai ales în tot ceea ce nu face.

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

1 Comment

Add a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.