luminile orașului

Rubrica mea de filme a rămas la un singur articol, așa că am hotărât să schimb situația. Din păcate nu mă consider un cinefil, deci nu-mi dau cu părerea. Mai ales că sunt foarte puține filme care reușesc să mă țină cu ochii deschiși până la final. Eu am adormit la Stăpânul Inelelor, m-am plictisit de moarte la Cronicile din Narnia, m-am amuzat teribil când văzut cum se scufundă Titanicul, iar Avatar … ei bine, nici măcar n-am fost curios să-l văd.
Și să vă enervez și mai mult mărturisesc că nu am reușit să văd nici celebrii Pirați din Caraibe, din același motiv: adorm de plictiseală.
Prefer comediile, indiferent de cât de reușite sau nereușite sunt. Dacă filmul reușește să mă facă să râd și să nu mă apuce plictiseala … atunci filmul ăla și-a atins scopul.
Cu toate astea .. sunt câteva filme – nu neapărat comedii – care m-au marcat, și pe care le revăd cu plăcere.
Unul din ele este cel din titlu: Luminile Orașului, (City Lights) cu maestrul Charlot (Charlie Chaplin) în rolul principal. Unul din preferatele mele.Cu toate că este considerat comedie, aspectul dramatic este mult mai puternic. Fata oarbă, care are nevoie de bani pentru operație, și el, micul vagabond, care face orice pentru ea… oricum e un film care nu merită a fi povestit, doar trebuie văzut:

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.