bancuri – comentariu literar

Se dă primul banc:
Un soldat aflat in Iraq primeste o scrisoare de despartire de la iubita sa de acasa. Scrisoarea spunea urmatoarele:

“Draga, John,
Nu mai pot continua relatia cu tine. Distanta dintre noi este mult prea mare. Trebuie sa recunosc ca te-am inselat de doua ori, de cand ai plecat, asa ca nu e corect fata de nici unul dintre noi sa continuam. Imi pare rau. Te rog, inapoiaza-mi fotografia pe care ti-am trimis-o.
Cu drag, Betty”
Soldatul, ranit profund de cele spuse de fata in scrisoare, le cere camarazilor sai din armata sa-i dea orice fotografie cu vreo fata pe care o au la ei, fie ca sunt surori, iubite, sau foste iubite. Si pe langa fotografia cu Betty, John ii trimite acesteia toate fotografiile stranse de la toti amicii sai. In plic erau 57 de fotografii. Langa ele, o scrisoare, care suna cam asa:
“Draga, Betty,
Imi pare rau, insa nu imi amintesc prea bine cine esti. Te rog sa-ti alegi fotografia dintre cele pe care ti le-am trimis, apoi trimite-mi restul inapoi.
Ai grija de tine, John…”

După care urmează al doilea:

O femeie manager , momentan la Paris cu serviciul, primește o scrisoare de la logodnicul ei care locuiește în altă țară.În scrisoare erau următoarele cuvinte:

Dragă Claudia, nu mai pot continua relația nostră. Distanța care ne desparte e prea mare.
Sunt nevoit să admit că te-am înșelat de 10 ori de când ai plecat și cred că nici tu nici eu nu merităm acest lucru. Îmi pare rău.
Te rog să-…mi trimiți înapoi toate pozele pe care ți le-am dat.
Cu drag, Robert.

Femeia, foarte rănită, ceru la toate colegele ei de la servici să-i dea câte o poză de-a logodnicilor, prietenilor, unchilor, verilor, fraților lor, etc… Puse pozele strânse de la prietenele sale împreună cu poza lui Robert. Adunase în total 57 poze, pe care le puse în plic alături de un bilet pe care scria:

Robert, scuză-mă, dar nu reușesc să-mi aduc aminte cine naiba esti. Caută-ti poza în pachetul pe care ți l-am trimis și trimite-mi-le înapoi pe celelalte.
Cu drag, Claudia.

Mie mi se pare că primul banc a fost scris/tradus de un bărbat.  Așa ar fi normal. Apoi, s-a trezit o femeie și-a zis: “Mișto banc, dar nu-mi place … că râde de femei. Ia să fac eu unu exact la fel, dar invers.” Și l-a făcut.
 Acum, n-am nimic împotrivă că l-a făcut. Ce-i făcut, e bun făcut. Numai că … în primul banc ea l-a înșelat de două ori, iar în al doilea banc el  a înșelat-o de … 10 ori!!! Ce concluzie tragem de aici?

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.