sunt șocat

Aș fi scris mai devreme ceva, dar am rămas șocat după ce am văzut finala de la Românii au talente. Când am văzut cum i-a stat inima ăluia, mai că era să-mi stea inima de frică. Dar asta nu a fost nimic! Ce m-a șocat cel mai tare e faptul că există oameni oameni care cred că Gog chiar a citit gândurile… există oameni care cred că chiar i-a stat inima în loc.
Nu am nimic cu Gog, chiar îl felicit pentru munca depusă. Dar am avut un șoc! când au început unii să se sparie cum că chiar i-a stat inima individului… care chiar cred că acolo a fost ceva paranormal.
Asta e paranormal? Păi nu e! Vă zic eu ce e paranormal.
E normal ca la un drum de 600-700 de km o mașină să consume: 40 litri de gaz, un litru de ulei, și 10 de apă? Ăsta fenomen paranormal… ăsta șoc. Mai ales când tot lichidul din sistemul de răcire a dispărut “ca prin minune” chiar la ieșirea din localitate…
Oricum, am plecat și m-am întors … și eu întreg, și mașina întreagă. Alt șoc 🙂
Poze n-am că n-am fost plecat la plimbare, și chiar dacă eram în plimbare, tot nu puteam admira peisajul că trebuia să stau cu ochii pe ceasuri. Tot timpul cu ochii pe ceasuri. Din când în când mai aruncam și câte un ochi la trafic … dar nu traficul era principala mea preocupare.
Dar într-o pauză de McDonalds (da, îmi place la nebunie să mănânc nesănătos) am făcut doo poze care mi-au adus aminte de “Take the money and run”. Ăla din 69. 1969.
Take it…

And run …

Distribuie cu încredere și celorlalți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.