gălețile roșii

Ieri, când ți-era ploaia mai dragă, orarul meu a decis să se termine. Prin urmare, mă îndreptam cu pași mici, dar repezi, prin ploaie, de la muncă spre casă. Nici nu ies bine pe poarta școlii când mă întâlnesc cu un om cu o găleată roșie. Cum l-am văzut, mi-am zis în gând:
– Uite un om cu  o găleată roșie.
Mai departe, un grup de oameni cu o găleată roșie. Fiecare cu câte o găleată roșie. Ce mi-am zis eu în gândul meu atunci
– A dracu’ coincidență mă! O fi fost vreo reducere.
Dar suspansul crescu când văzui alte grupuri de oameni cu găleți roșii. Aveam impresia că mă aflam într-un film horror. Invazia găleților roșii, parcă vedeam lumea acaparată și condusă de gălețile roșii.
Dar mintea a început să mi se lumineze. În depărtare se auzea o muzică.
Tot acolo, în depărtare, niște omuleți în costume roșii împărțeau găleți roșii la lume. Muzica se auzea din ce în ce mai clar, acum puteam distinge chiar și versurile “Votați primarul nu-știu-care”.
Având în vedere codul galben și inundațiile, poate așa s-au gândit să ajute oamenii să dea apa afara din curte.  Eu acum stau și mă gândesc … de la ce partid erau ăștia cu gălețile roșii?
Zilele trecute văzusem un grup de oameni în galben, cu șepci galbene. Acum, cu găleți roșii. Oare ce va urma?
Ăștia de la Dan Diaconescu oare ce-or împărți? CD-uri cu manele? Sau poze făcute în fotoșop cu DD președinte?

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.