se apropie Paștele

În perioada asta vor apare (dacă nu au apărut deja) voci care vor afirma sus și tare că ei nu sunt ortodocși, că toată sărbătoarea asta e o prostie, că ei nu sărbătoresc nimic, etc etc. Eu mă întreb în halul următor: dacă indivizii ăștia sunt așa de răzvrătiți împotriva acestei sărbători… de ce stau acasă luni și marți? De ce nu fac scandal? De ce nu se duc la muncă? De ce nu sar cu gura, “noi nu vrem liber de Paști, noi vrem să muncim”? Mi s-ar părea normal.


Și dacă tot am adus vorba de Paște, dacă putem avea dublă cetățenie,  nu putem avea și dublă religie? Bănuiesc că și catolicii au avut liber o zi – două de Paști, care o fost săptămâna trecută. Ați avut, nu? Ei bine, eu vreau să am dublă religie. Să fiu și ortodox – să am liber doo zile de Paștele ortodocșilor – și să fiu și catolic – să am liber doo zile și de Paștele catolicilor. Mi se pare corect, nu? Ăia cu dublă cetățenie nu sărbătoresc doo zile naționale?

Distribuie cu încredere și celorlalți:
Updated: 29 martie 2020 — 8:36 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.